- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2292 φορές
Αρκετοί… πρώην Βεροιώτες για τον Άρη!
Μπορεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον Άρη αλλά λειτουργεί ως προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Κύριο μέλημά του είναι να βρει τους συνεργάτες του και ένας από αυτούς θα είναι ο Γιώργος Κικερίδης, γνώριμός του από την πολυετή θητεία του στη ΒΕΡΟΙΑ, ο οποίος ωστόσο δεν θα κάθεται στον πάγκο, καθώς θα αναλάβει τον ρόλο του σκάουτερ και του αναλυτή των επόμενων αντιπάλων των «κιτρίνων».
Την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία του Άρη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τους συνεργάτες του, ενώ ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα πρώην ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας» που πιθανότατα θα ακολουθήσουν τον Θεσσαλονικιό προπονητή στη νέα του ομάδα, όπως των Αμαραντίδη, Γεωργιάδη, Μπάρμπα και Γκιγέρμο!
Σχετικά Άρθρα
-
Β’ ΕΠΣΗ: Ο Άχθος Αρούρης πήρε το ντέρμπι στο Κλειδί – Δείτε φωτορεπορτάζ -
Γ' Εθνική: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής – Όλα τα αποτελέσματα των 10 ομίλων -
Β’ ΕΠΣΗ: Ασταμάτητοι Άχθος Αρούρης και Λυκογιάννη – "Πάρτι" για Βέροια Β’ και Λιανοβέργι! -
Νέα προσθήκη με τον Αρμάντο Ντομπρόζι για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας



