- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 773 φορές
Με τον Γ. Απόσογλου θα πορευτεί το Μακροχώρι
Σε συμφωνία με τον συντοπίτη του προπονητή Γιώργο Απόσογλου, ήρθε το Μακροχώρι και με αυτόν θα πορευτεί τη νέα περίοδο.
Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Πέϊος Φίλιππος.
Η ανακοίνωση του ΔΣ:
''Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο σύλλογός μας θέτει σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και πάθος ξεκινάει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν».
Το Δ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Απόσογλου. Επιστρέφει στον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αλλά και τον υπηρέτησε προπονητικά. Μετέπειτα ακολούθησε το δικό του ταξίδι (ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΩΧΟΡΙΟΥ & ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ) και γεμάτος εμπειρίες και διάθεση για προσφορά, επιστρέφει στο σωματείο μας.
Συνεργάτης βοηθός προπονητή θά είναι ο Πέϊος Φίλιππος προπονητής UEFA B. Από την περυσινή χρονιά απασχολείται στις Ακαδημίες του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ FC
Το Δ.Σ. του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία.''
Σχετικά Άρθρα
-
Β' ΕΠΣΗ: Η "ακτινογραφία" της πρεμιέρας - Επιθετικό ρεσιτάλ 30 τερμάτων και έντονες συγκινήσεις -
Διπλό «χτύπημα» για την Αγία Μαρίνα: Απέκτησε Θυμιόπουλο, ανανέωσε με Βάντση -
Α’ ΕΠΣΗ - Πανόραμα 2ης αγωνιστικής: Τετραπλή συγκατοίκηση στην κορυφή και «βροχή» από γκολ! -
Πίνακας των σκόρερ της Α' ΕΠΣΗ: Ο Γιώργος Κίτσας οδηγεί την «κούρσα»



