- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 802 φορές
«Πρόβα τζενεράλε» για τη ΒΕΡΟΙΑ ενόψει της πρεμιέρας της SL2
Αφού αναβλήθηκε το αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή (24/10) φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πανσερραϊκό, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» έκλεισαν νέο φιλικό με την Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε παίξει και την προηγούμενη Κυριακή στην Σουρωτή (2-2).
Το φιλικό θα γίνει στο ίδιο γήπεδο, στις εγκαταστάσεις του «δικεφάλου», σήμερα Σάββατο 23/10 και θα αρχίσει στις 3 μμ.
Θα είναι ουσιαστικά η «πρόβα τζενεράλε» για τους Βεροιώτες, μία εβδομάδα πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος, που τους βρίσκει να αγωνίζονται στην Φιλιππούπολη της Λάρισας με τον τοπικό Απόλλωνα Λάρισας, το ερχόμενο Σάββατο 30/10.
Στο σημερινό φιλικό, κόντρα σε μία ομάδα που θα την βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να ελέγξει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών που έχει στη διάθεσή του.
Τόσο ο Πασάς όσο και οι Γιακουμάκης, Ράμος, που μεσοβδόμαδα έδειξαν να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, αναμένεται να δώσουν το παρόν στον σημερινό αγώνα.
Σίγουρα θα απουσιάσει ο Μυστακίδης, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τον ακολουθεί από τις πρώτες μέρες που ήρθε στην ομάδα, κάτι που δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί στα τελευταία φιλικά παιχνίδια.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



