- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1274 φορές
Αστέρας Τριποτάμου: Ενισχύεται με φόντο… τα μπαράζ ανόδου!
Με μοναδικό στόχο την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ ΕΠΣΗ, τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στα πλέι οφ, αλλά και με το βλέμμα στα μπαράζ της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, πορεύεται ο Αστέρας Τριποτάμου, που την φετινή περίοδο, είναι ομολογουμένως η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας.
Σε αυτή την προσπάθεια, η οποία όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολη, λόγω της παρουσίας ομάδων με ιστορία, όπως η Νάουσα και η Αγκαθιά, που έχουν τους ίδιους στόχους με τον Αστέρα, ο πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης του Γιώργος Τσαχουρίδης, έχει πάρει ήδη την απόφαση να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της "Κ", ο Τριπόταμος συμφώνησε με τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την Θεσσαλονίκη, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται με Βεροιώτη ποδοσφαιριστή που παίζει σε ανταγωνιστική προς αυτόν, ομάδα της Ημαθίας!
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"
Σχετικά Άρθρα
-
Sold out και στον Βόλο για την Εθνική Ομάδα! -
Πρεμιέρα για τις Μικτές της ΕΠΣΗ στο Δημοτικό Στάδιο με προβληματισμό για το τερέν -
Θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο: Υπέκυψε στα τραύματά του ο Χεσούς Ντε Μιγκέλ της Τενερίφης -
Πρώτο "ταμείο" στη Γ’ Εθνική: Ποιες ομάδες εντυπωσιάζουν και ποιες προβληματίζουν – Το πανόραμα των 10 ομίλων



