- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 950 φορές
Πετράκης: «Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά»
Μετά την λήξη του φιλικού αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μίλησε στο kerkidasport.gr για τις εντυπώσεις του από παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Για μας ήταν άλλο ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Αυτό που προσπαθούμε είναι κάθε μέρα να διορθωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι.
Σήμερα κάναμε σε ικανοποιητικό βαθμό κάποια πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο.
Έχουμε μπροστά μας ακόμα 25 μέρες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη.
Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί καλή στο νέο πρωτάθλημα και βγάλαμε τα δικά συμπεράσματά μας, όπως έβγαλαν τα δικά τους και οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ».
Σχετικά Άρθρα
-
Δυνατό φιλικό τεστ για τον Εθνικό Κλειδιού απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας -
Κλήρωση Super League 2: Όλο το πρόγραμμα της νέας σεζόν – Πρεμιέρα με δυνατά ματς! -
Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στον ΦΑΣ Νάουσα - Ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου -
Νέα συνεργασία για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας με τον πολύπειρο Τάκη Τσακαλίδη!



