- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1322 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Και τώρα... Θεσπρωτός
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδος και τη νίκη - πρόκριση επί των Χανίων, στη ΒΕΡΟΙΑ στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στον Θεσπρωτό.
Στο παιχνίδι δηλαδή της 4ης φάσης του Κυπέλλου, που θα γίνει στην Ηγουμενίτσα την ερχόμενη Τετάρτη 5/10 (απομένει η επικύρωση απο την ΕΠΟ) και θα είναι και αυτό νοκ άουτ.
Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής (30/9), μιας και σήμερα οι "κυανέρυθροι" είχαν ρεπό, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμων με ποδοσφαιριστές του.
Να σημειωθεί ότι το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για τις 2/10 με τον Πανσερραϊκό αναβλήθηκε, ενώ ο νεαρός επιθετικος Χαϊκαλης που δοκιμαζοταν τις τελευταίες μέρες, απορρίφθηκε.
Σχετικά Άρθρα
-
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φιλική ήττα της Βέροιας στη Σιάτιστα -
Μακεδονικός Σιάτιστας - Βέροια 3-1: Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά τη λήξη του φιλικού -
Μακεδονικός Σιάτιστας – Βέροια 3-1: Ήττα σε τεστ δοκιμών και ευκαιριών για τους "μικρούς" -
Η Νάουσα υποδέχεται απόψε τον Πανεδεσσαϊκό στο Δημοτικό στάδιο σε φιλικό ματς με ελεύθερη είσοδο



