- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1246 φορές
ΝΑΟΥΣΑ: Κατέκτησε το 1ο Απόλλων Cup, απέκτησε Αδαμίδη
Ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ κατέκτησε το 1ο Απόλλων Cup, κερδίζοντας τον Εδεσσαϊκό με 5-4 στα πέναλτι. Είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί της ΒΕΡΟΙΑΣ Κ20/Κ17 με γκολ του Μουρίκι
.Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα και κυρίως οι Νεαροί παίκτες της οι οποίοι σιγά σιγά αρχίζουν να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να αφήνουν υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.
Κατά τα λοιπά, παίκτης της ΝΑΟΥΣΑΣ είναι ο 21χρονος Γιώργος Αδαμίδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ, συμφώησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΦΑΣ.
Κατά τα λοιπά, παίκτης της ΝΑΟΥΣΑΣ είναι ο 21χρονος Γιώργος Αδαμίδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ, συμφώησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΦΑΣ.
Τέλος, να σημειωθεί ότι μέλη της Διοίκησης επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τον παίκτη της ΝΑΟΥΣΑΣ, Σάκη Παπαδή, ο οποίος εγχειρίστηκε με επιτυχία στον ώμο και του ευχήθηκαν εκ μέρους όλου του Δ.Σ. καλή άναρρωση και σύντομα να τον δούμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.
Σχετικά Άρθρα
-
Super League: Πανόραμα 8ης αγωνιστικής - Αλλαγές στην τετράδα και "πράσινη" πρωτοπορία -
Το «VAR» του ντέρμπι Νάουσα – Βέροια 1-2: Η ανάλυση των τριών επίμαχων φάσεων (βίντεο) -
ΦΑΣ Νάουσα - Βέροια 1-2: Το «όλε» στη βροχή και το ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια! (βίντεο) -
Το Πανόραμα της Γ’ Εθνικής: "Κυανέρυθρο" το ντέρμπι της Ημαθίας – Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής



