- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1839 φορές
Ζιώγας και Ζε Εσόνο στην "Βασίλισσα"!
Μετά το νεαρό Κασέμι (ανακοινώθηκε σήμερα ο δανεισμός του από τον Λεβαδειακό στη ΒΕΡΟΙΑ), η "Βασίλισσα του βορρά" έκλεισε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, με στόχο να καλύψει τα κενά του ρόστερ της.
Συγκεκριμένα, παίκτης των "κυανέρυθρων" είναι ο 24χρονος Γρηγόρης Ζιώγας, ο οποίος έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται ως μέσος. Έπαιξε μεταξύ άλλων στις Κ20 του ΠΑΣ Γιάννενα, του Ηρακλή και της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια σε Πανσερραϊκό, Θεσπρωτό και το τελευταίο 6μηνο στον Ηρόδοτο.
Επίσης, οι Βεροιώτες έκλεισαν τον 20χρονο Καμερουνέζο σέντερ μπακ (μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ) Ζε Εσόνο, που αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο και τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Σχετικά Άρθρα
-
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ξεκινάει η 2η φάση με τέσσερις ενδιαφέρουσες νοκ-άουτ αναμετρήσεις -
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας -
Β' ΕΠΣΗ (3η αγ.): Αήττητο δίδυμο στην κορυφή, ευρείες νίκες και αριθμοί – Όσα έγιναν στα γήπεδα -
Super League 2: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής, βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης



