- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 3159 φορές
Συνελήφθη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης!
Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, συνελήφθη ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για ξυλοδαρμό του ενός εκ των φροντιστών της "Βασίλισσας" Σάκη Βούλγαρη (δείτε εδώ).
Ο Δ. Καλαϊτζίδης, κρατείται αυτή τη στιγμή στο Α.Τ. Πολυκάστρου και αύριο θα πάει σε τακτική δικάσιμο, ενώ σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση και μάλιστα χωρίς εξαγορά!!
Να θυμίσουμε ότι ο φροντιστής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά τον ξυλοδαρμό του από τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, μετέβη στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου με την παρουσία δύο μαρτύρων υπέβαλε μήνυση κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη!
Σύμφωνα με πληροφορίες με τιμωρία κινδυνεύει και ο Απόλλων Πόντου, ενώ να σημειωθεί ότι ο Δ. Καλαϊτζίδης δεν δηλώνεται σαν προπονητής αλλά σαν γενικός αρχηγός.
Σχετικά Άρθρα
-
Με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα» – Το ρεπορτάζ της προετοιμασίας -
Β' ΕΠΣΗ (3η αγ.): Αήττητο δίδυμο στην κορυφή, ευρείες νίκες και αριθμοί – Όσα έγιναν στα γήπεδα -
Super League 2: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής, βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης -
Δημοτικό Στάδιο Νάουσας: Προβληματισμός για τον νέο χλοοτάπητα και βελτιωτικές κινήσεις



