- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1293 φορές
ΝΠΣ Βέροια: Η αποστολή για Κομοτηνή στο ντεμπούτο Πολλαετίδη
Την αποστολή για το πολύ δύσκολο Κυριακάτικο (12/11, 15:00) ματς της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βέροια.
Από αυτήν απουσιάζει ο πολύπειρος γκολκίπερ Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος δεν συνεχίσει να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην ομάδα, ενώ εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Ντόγος, Κουτσούκης, Βασιλειάδης.
Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας θα κάνει ο νέος προπονητής Γιάννης Πολλαετίδης, ο οποίος διαδέχτηκε τον Αντώνη Παπατζίκο πριν από λίγες μέρες.
Αναλυτικά η αποστολή:

Σχετικά Άρθρα
-
Έντυσε στα πράσινα ένα «δικό του παιδί» ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων! -
Ποδοσφαιρική εξόρμηση στη Ραχώνα: Η ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών στα γήπεδα της Β’ Πέλλας! (vid) -
Β’ Εθνική Γυναικών: Τριάδα από τη Θράκη στο Βασίλισσα Θράκης - Βέροια – Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής -
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» Βέροια και Νάουσα



