- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2048 φορές
Ανησυχία για την διαιτητική τριπλέτα στη Βέροια!
Ο ορισμός των Παπαδόπουλου Τσακιρόπουλου και Μάτσια απο τον σύνδεσμο Μακεδονίας, στον "τελικό" της Κυριακής με την Κρηστώνη, έχει προκαλέσει την ανησυχία των ανθρώπων του ΝΠΣ Βέροια.
Σε ένα τέτοιο κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα και για τις δύο ομάδες, κυρίως όμως για τους "κυανέρυθρους" που στην κυριολεξία παίζουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι μία ολόκληρη κατηγορία, είναι αδιανόητο να μην επιλέγεται ένας αξιολογημένος διαιτητής, αλλά ένας με ελάχιστη εμπειρία σε τέτοιου είδους κρίσιμα παιχνίδια, όπως και οι βοηθοί του.
Την φετινή περίοδο, οι Βεροιώτες έχουν "νοιώσει στο πετσί τους" την αδικία από την διαιτησία, είτε απο ανθρώπινα, είτε από εσκεμένα λάθη και έχουν χάσει πολλούς πολύτιμους βαθμούς.
Γι' αυτό όλοι στην Βέροια περιμένουν, η διαιτητική τριπλέτα της Κυριακής να σταθεί στο ύψος της.
Σχετικά Άρθρα
-
Γ' Εθνική (3ος όμιλος): "Χρυσό" διπλό για τη Βέροια, "σεφτέ" η Νάουσα – Αποτελέσματα και βαθμολογία -
"Έσπασε το ρόδι" η ΑΕΠ Βέροιας: Πρώτο τρίποντο με 1-0 επί των Λευκαδίων -
ΑΠΣ Μελίκη – Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας 0-2: Πέρασε με «διπλό χτύπημα» του Σαμιώτη! -
Σταυρός – Ακαδημία Βέροιας 5-1: «Καταιγίδα» τερμάτων και «4 στα 4» για την Θύελλα (φωτο)



