- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1545 φορές
Τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου υποδέχεται το Σάββατο η Βέροια στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΗ
Με μοναδικό στόχο να είναι περαστική από το τοπικό πρωτάθλημα, η ομάδα της Βέροιας ξεκινάει το Σάββατο (21/9, 16:00) την προσπάθειά της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.
Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται χωρίς προβλήματα τον φιλόδοξο Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, θέλοντας να δείξουν από την αρχή του πρωταθλήματος τις φετινές αγωνιστικές προθέσεις τους.
Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» ολοκληρώνεται την Παρασκευή με το καθιερωμένο χαλάρωμα, ενώ να σημειωθεί ότι στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάζονται από τον Σταύρο Κωστογλίδη και δύο αφρικανοί ποδοσφαιριστές (μέσος και επιθετικός).
Οι άνθρωποι της Βεροιώτικης ομάδας περιμένουν στο ματς της πρεμιέρας και την θερμή στήριξη των φιλάθλων, οι οποίοι από το ματς Κυπέλλου της προηγούμενης εβδομάδας έδειξαν ότι θα σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας την φετινή δύσκολη χρονιά.
Σχετικά Άρθρα
-
Γ' Εθνική: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής – Όλα τα αποτελέσματα των 10 ομίλων -
Β’ ΕΠΣΗ: Ασταμάτητοι Άχθος Αρούρης και Λυκογιάννη – "Πάρτι" για Βέροια Β’ και Λιανοβέργι! -
Νέα προσθήκη με τον Αρμάντο Ντομπρόζι για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας -
Βέροια: Πρώτη γεύση από τη «Βασίλισσα» για τον Τάτζιο Τζέιμς (pic)



