- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 2123 φορές
Πλήγμα για τη Βέροια: Παρελθόν ο Γκελοσάνι!
Ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την ομάδα της Βέροιας και χωρίς αμφιβολία κατέθεσε… ψυχή και σώμα μέσα στα γήπεδα, ήταν ο Μανώλης Γκελοσάνι.
Ωστόσο, ο δυναμικός μέσος δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «Βασίλισσα» και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποδυναμώνοντας την σε μεγάλο βαθμό, καθώς δεν τα βρήκε με τη διοίκηση στο οικονομικό, μένοντας πλέον ελεύθερος να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.
Η Βεροιώτικη ομάδα έχει κάποια ακόμη ανοιχτά μέτωπα από το περσινό ρόστερ, όπως τις υποθέσεις των Τζημογιάννη, Κοσέογλου, Τραχανά, Κουτσούκη, Γιαννόπουλου και Παπαδόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις στην αποψινή Γενική Συνέλευση των «κυανέρυθρων».
Σχετικά Άρθρα
-
Η στιγμή που «άναψαν» τα αίματα στο Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα και οι αποβολές (vid) -
Γ' Εθνική - Πανόραμα αγωνιστικής: Πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΣ η Βέροια – Όλα τα αποτελέσματα -
Γ. Σπυριδωνίδης: «Ανταποκριθήκαμε πλήρως στο β' μέρος – Πιστεύουμε στο μέλλον αυτής της ομάδας» -
Ασταμάτητη η γυναικεία ομάδα της Βέροιας: Πέρασε «αέρας» από την Κοζάνη και παραμένει στην κορυφή!



