- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 871 φορές
Γενική Συνέλευση ΕΠΣΗ: Νέες ιδέες, οικονομικές «ανάσες» και το... «αγκάθι» του Ενωσιακού
Πραγματοποιήθηκε στο «Βεροιόπολις» η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας, με τη διοίκηση να παρουσιάζει τον απολογισμό της, αλλά και κάποια σχέδια για το μέλλον του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκρίθηκαν ο διοικητικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός (ύψους 120.000 ευρώ), ενω τα βασικά σημεία ήταν τα εξής:
Οικονομικά «πακέτα» & Μεγάλη Λαχειοφόρος: Ανακοινώθηκε νέα συνεργασία με εταιρεία αθλητικού υλικού που θα επιβραβεύει τους διακριθέντες (πρωταθλητή, κυπελλούχο κ.α.). Παράλληλα, σχεδιάζεται η έκδοση 100.000 λαχνών του 1€ για την ενίσχυση των ομάδων, με το 70% των εσόδων να μένει απευθείας στα σωματεία που τους διαθέτουν.
Το «αγκάθι» των Παλατιτσίων: Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει με το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος Στέργιος Μουρτζίλας, το γήπεδο στερείται οικοδομικής άδειας και βρίσκεται εντός Αρχαιολογικής Ζώνης Α'. Αναμένεται η γνωμοδότηση της Αρχαιολογίας και αν το πρόβλημα δεν ξεπεραστεί, η ΕΠΣΗ θα αναζητήσει νέο χώρο.
Ανησυχία για τα δημοτικά γήπεδα: Έντονος προβληματισμός εκφράστηκε για τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων. Η Ένωση ξεκαθάρισε ότι η ευθύνη ανήκει στους Δήμους, με τους οποίους έχει ήδη γίνει συνάντηση, ενώ ζητείται και κρατική χρηματοδότηση για τις μελέτες.
Ηλεκτρονικό Φύλλο Αγώνα & Taxis: Στην ψηφιακή εποχή περνάει το τοπικό, καθώς ανακοινώθηκε η επερχόμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα με ταυτοποίηση μέσω κωδικών Taxisnet.
Αλλαγές στον χάρτη:
Στα οργανωτικά, εγκρίθηκε η επανεγγραφή των σωματείων Πλάτανος, Κλειδί και Μαρίνα, ενώ λόγω διετούς αδράνειας διαγράφηκαν οι Δόξα Επισκοπής, Καβάσιλα, Ζερβοχώρι και η γυναικεία ομάδα της Βέροιας. Τέλος, η ΑΕΚ Βέροιας μετονομάστηκε επίσημα σε Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σωματείο Βέροιας.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



