- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 623 φορές
Στην Ολλανδία για δοκιμαστικά της PSV EINDHOVEN ο Θανάσης Τσαρτσαρής των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας
Στην Ολλανδία βρέθηκε για μία εβδομάδα ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας Αθανάσιος Τσαρτσαρής, γεννηθείς το 2012, προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο φιλικούς αγώνες με Φέγενορντ και Άγιαξ καθώς και στις προπονήσεις της Αϊντχόφεν.
Ο 14χρονος μέσος επιλέχθηκε σε camp που έκανε η ολλανδική ομάδα το Πάσχα στην Κατερίνη ανάμεσα από άλλους 500 συναθλητές του. Ο νεαρός παίκτης άριστες εντυπώσεις στο προπονητικό team της ολλανδικής ομάδας και περιμένει να κληθεί στην επόμενη αξιολόγηση.
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ηλίας Ιασονίδης και Πέτρος Πούλιος καθώς και ο προπονητής του ποδοσφαιριστή στην Κ14 Ιωάννης Ιασονίδης συγχαίρουν τον αθλητή τους για τη διάκριση αυτή και του εύχονται ολόψυχα να έχει πάντα επιτυχίες.
Σχετικά Άρθρα
-
Ημαθιώτικα «σημαιάκια» στην Τούμπα για το ντέρμπι κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ -
Άφησαν το γρασίδι για το... παρκέ οι παίκτες της «Βασίλισσας» -
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Ο αναλυτικός πίνακας των σκόρερ και η 5η αγωνιστική των... αυτογκόλ! -
Α' ΕΠΣΗ: «Άπιαστος» στην κορυφή των σκόρερ ο Γ. Κίτσας – Ο αναλυτικός πίνακας



