- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 145 φορές
Νέο εκτός έδρας φιλικό τεστ για τον ΦΑΣ Νάουσα, την Τετάρτη στη Σιάτιστα
Με αμείωτους ρυθμούς και γεμάτο πρόγραμμα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους «κυανόλευκους» να ετοιμάζονται για ένα απαιτητικό διπλό φιλικό τεστ μέσα σε δύο ημέρες.
Το πρώτο έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, με την ομάδα της Νάουσας να ταξιδεύει στη Σιάτιστα, όπου θα αντιμετωπίσει στις 18:30 τον τοπικό Μακεδονικό στο Δημοτικό Γήπεδο, σε ένα δυνατό τεστ μακριά από τη βάση της.
Η δράση συνεχίζεται το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στην έδρα τους για να υποδεχθούν τη Θύελλα Σταυρού. Στο δεύτερο αυτό παιχνίδι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ποδοσφαιριστές που έχουν καταγράψει λιγότερα λεπτά μέχρι τώρα, δίνοντας την ευκαιρία στο τεχνικό επιτελείο να δοκιμάσει ολόκληρο το βάθος του ρόστερ.
Photo: ΦΑΣ Νάουσα / SpikeJR Media & Spike Tsimbris
Σχετικά Άρθρα
-
Λουκία Κασαμάκη: Η Βεροιώτισσα που έζησε μια ξεχωριστή στιγμή στο Παρίσι -
Πανόραμα 2ης αγωνιστικής Super League: Γκέλα για ΑΕΚ, «2 στα 2» για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και Παναιτωλικό -
Βέροια: Τα συμπεράσματα από το "crash test" με την Καρδίτσα, το επιθετικό ζήτημα και τα ερωτηματικά -
Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Απόλλωνα Λυκογιάννης



