ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό "διπλό" της Νάουσας στη Σιάτιστα με... γκολάρες Φασίδη! (video)

Φιλικό "διπλό" της Νάουσας στη Σιάτιστα με... γκολάρες Φασίδη! (video)

Νικηφόρα ολοκλήρωσε το πρώτο φιλικό του διημέρου ο ΦΑΣ Νάουσα, επικρατώντας το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) εκτός έδρας του Μακεδονικού Σιάτιστας με 0-2.

Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και συνδυάζοντας την ουσία με ωραίο ποδόσφαιρο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Βασίλης Φασίδης, ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη με δύο προσωπικά τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ στην δεξιά γωνία, ενώ στο 60ό λεπτό πέτυχε το γκολ της χρονιάς, «κρεμώντας» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μια ασύλληπτη εκτέλεση πίσω από το κέντρο του γηπέδου!

Το τεχνικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδάκης, Σιδηρόπουλος, Χάιδος, Παντζαρτζίδης, Κυριακίδης, Ασλαμπαλόγλου, Λάμπογλου, Παπαδόπουλος Ν., Γκούλα, Ελευθεριάδης, Φασίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Μακρίδης, Τσιακίρης, Θεοχαρόπουλος, Δούμος.

Τα φιλικά συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τους «κυανόλευκους» καθώς αύριο Πέμπτη (3/9) επιστρέφουν στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, όπου θα υποδεχθούν στις 19:00 τη Θύελλα Σταυρού, σε ένα παιχνίδι όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο και άλλοι παίκτες από το βάθος του ρόστερ.