- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 640 φορές
Διπλή ενίσχυση για την ΑΕ Αλεξάνδρειας με Κουσίδη και Τσιλιόπουλο
Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενισχύοντας το ρόστερ της τόσο κάτω από τα δοκάρια όσο και στα μετόπισθεν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Συγκεκριμένα, την εστία της ομάδας θα υπερασπίζεται πλέον ο Χρήστος Κουσίδης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας διαθέτει εμπειρία από υψηλότερο επίπεδο, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Δυτικού.
Παράλληλα, στο δυναμικό των «πρασίνων» εντάσσεται και ο Αλέξανδρος Τσιλιόπουλος. Ο 16χρονος ακραίος οπισθοφύλακας πραγματοποίησε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μεταγράφηκε από τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας και πλέον θα φοράει την πράσινη φανέλα, προσθέτοντας ταλέντο και προοπτική στην αμυντική γραμμή.
Σχετικά Άρθρα
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Ο αναλυτικός πίνακας των σκόρερ και η 5η αγωνιστική των... αυτογκόλ! -
Α' ΕΠΣΗ: «Άπιαστος» στην κορυφή των σκόρερ ο Γ. Κίτσας – Ο αναλυτικός πίνακας -
Νάουσα – Βέροια: Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο ημαθιώτικο ντέρμπι και η μοναδική παραφωνία... -
Α' ΕΠΣΗ: Οι καλύτερες φάσεις από το ΑΣ Λευκαδίων – Μακροχώρι 2-0 (βίντεο)



