- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 703 φορές
Λευκή ισοπαλία στο φιλικό τεστ της Νίκης Αγκαθιάς με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας
Χωρίς νικητή αλλά με μπόλικες φάσεις και καλό ρυθμό ολοκληρώθηκε η χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο «μηδέν».
Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και είχε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι τερματοφύλακες, οι οποίοι με τις επεμβάσεις τους κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Το παιχνίδι λειτούργησε ιδανικά ως ένα ιδιαίτερο τεστ για τους δύο προπονητές. Από τη μία πλευρά, ο Δημήτρης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τη φυσική κατάσταση της Νίκης Αγκαθιάς απέναντι στους μαχητικούς νεαρούς του Αστέρα. Από την άλλη, το νεανικό σύνολο του Μπάμπη Καψάλη πήρε πολύτιμες εμπειρίες, «ανδρωνόμενο» αγωνιστικά κόντρα σε έναν αντίπαλο με πολύ πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Σχετικά Άρθρα
-
Με τον ημαθιώτη Χριστοδούλου η διαιτητική τριάδα στο Ηρακλής – Παναθηναϊκός -
Με πίστη και εξαιρετικό κλίμα η προετοιμασία της Βέροιας για το ντέρμπι με την Καστοριά -
Καμποχώρι - Λυκογιάννη 1-3: Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα της Β' ΕΠΣΗ -
Καστοριά – Βέροια: «Μάχη» με άρωμα ιστορίας – Κάλεσμα των «γουναράδων» για το ματς με την «Βασίλισσα»



