ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο «τιμόνι» του Μακροχωρίου ο έμπειρος Φερέιρα Κινγκ

Στο «τιμόνι» του Μακροχωρίου ο έμπειρος Φερέιρα Κινγκ

Σε αλλαγή σελίδας στην τεχνική του ηγεσία προχώρησε το Μακροχώρι, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο Φερέιρα Κινγκ, μετά την αποχώρηση του Σταύρου Κωστογλίδη.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας πιάνει άμεσα δουλειά, καθώς βρέθηκε ήδη στις εγκαταστάσεις της ομάδας και θα καθίσει στον πάγκο στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Ακαδημία Βέροιας για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φερέιρα Κινγκ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας!

Ο Φερέιρα Κινγκ, πρώην ποδοσφαιριστής με θητεία στον Ιωνικό, την Καβάλα και τη Βέροια, διαθέτει σημαντική εμπειρία και από τους πάγκους, έχοντας εργαστεί, μεταξύ άλλων, στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τον Φίλιππο Μελίκης και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο νέος μας προπονητής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και πλέον αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα μας στη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Μάλιστα, βρέθηκε ήδη στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας και θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Ακαδημία Βέροιας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια της ομάδας μας καλωσορίζουν τον Φερέιρα Κινγκ και του εύχονται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες, με στόχο την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων του συλλόγου μας!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΟΟΥΤΣ!»