- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1076 φορές
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Μεγάλο ματς την Τετάρτη στο Αγγελοχώρι!
Μια σπουδαία αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (11/02, 15:00) στο γήπεδο του Αγγελοχώριου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.
Ο ΑΣ Ειρηνούπολης υποδέχεται τον ΦΑΣ Νάουσα σε ένα ματς που δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί ως πρόωρος τελικός και το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φιλάθλων της Ημαθίας.
Οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενισχυμένες μετά τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν και αναμένεται να γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, από τον οποίο θα βγει η μία ομάδα του μεγάλου τελικού.
Στον άλλο ημιτελικό που θα γίνει στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου, ο τοπικός Άτλας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τους φιλοξενούμενους να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή και να παρουσιάζονται ως φαβορί για την πρόκριση.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Ολοκληρώνει την προετοιμασία για Εορδαϊκό με «γεμάτο» απουσιολόγιο αλλά και πίστη για τη νίκη -
ΑΣ Λευκαδίων: «Τρία χρόνια χωρίς εσένα…» – Δεν ξεχνούν τον Άγγελο Καϊσίδη -
Πολλή σκόνη για τις εντυπώσεις, λίγος σεβασμός στο χορτάρι -
Εποχή Δημήτρη Βοτάρη στον ΦΑΣ Νάουσα – Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας



