- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1806 φορές
Ειρηνούπολη: Ίδια διοίκηση, νέος προπονητής!
Την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει δυναμικά ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος συνεχίζει με την ίδια διοίκηση αλλά με διαφορετικό τεχνικό επιτελείο.
Χρηματοδότης της ομάδας παραμείνει ο Θόδωρος Καρυπίδης, μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ενώ στην θέση του προέδρου συνεχίζει ο Αργύρης Πρόιος.
Αλλαγές όμως έχουμε στην τεχνική ηγεσία με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη, μέχρι πρότινος βοηθό του Γιώργου Τυριακίδη, να «αναβαθμίζεται» ως πρώτος προπονητής, έχοντας άμεσο συνεργάτη τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Βαλδήρ, ο οποίος θα έχει ρόλο βοηθού προπονητή - παίκτη.
Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, από την Δευτέρα (06/07) ξεκινούν οι επαφές για ανανεώσεις, με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ να υπολογίζονται για τη νέα περίοδο, όπου στόχος θα είναι και πάλι ο πρωταθλητισμός.
Σχετικά Άρθρα
-
Νέο εκτός έδρας φιλικό τεστ για τον ΦΑΣ Νάουσα, την Τετάρτη στη Σιάτιστα -
Λουκία Κασαμάκη: Η Βεροιώτισσα που έζησε μια ξεχωριστή στιγμή στο Παρίσι -
Πανόραμα 2ης αγωνιστικής Super League: Γκέλα για ΑΕΚ, «2 στα 2» για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και Παναιτωλικό -
Βέροια: Τα συμπεράσματα από το "crash test" με την Καρδίτσα, το επιθετικό ζήτημα και τα ερωτηματικά



