- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1475 φορές
ΝΑΟΥΣΑ: Έκλεισε φιλικά με Κρύα Βρύση & Εθνική ομάδα EURO 2004!
Ένα δυνατό φιλικό τεστ, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, έκλεισε ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ.
Οι "κυανόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που φέτος κέρδισε την άνοδό του στην Γ' Εθνική κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ, σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (14/08) στις 6:30 το απογευμα.
Φιλικό παιχνίδι δίνουν και σήμερα Τετάρτη (12/08) οι Ναουσαίοι, που θα υποδεχθούν την ομάδα της Βεργίνας στις 18:30.
Επίσης έγινε γνωστό ότι η ΝΑΟΥΣΑ θα αντιμετωπίσει σε ένα σπουδαίο φιλικό ματς την Εθνική ομάδα του EURO 2004 και τους φίλους του Θ. Ζαγοράκη, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο ΔΑΚ Νάουσας!
Κατά τα λοιπά, η διοίκηση του ΦΑΣ έβαλε "πωλητήριο" στον ποδοσφαιριστή Παρηγορίδη με οικονομικά ανταλλάγματα, ενώ αποφασίσθηκε να μην συνεχίσει στην ομάδα ο Δ Πέϊκος, στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει την παραμονή του αλλά ο παίκτης δεν ανταποκρίθηκε.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



