- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1300 φορές
Με απουσίες στην πρεμιέρα η «Βασίλισσα»
Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Κυριακή (23/08) η «Βασίλισσα του βορρά» τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2015-2016.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Γιώργος Γεωργιάδης είδε στην προπόνηση της Παρασκευής (21/08) τους Ρότζερς Κόλα, Γιώργο Γεωργιάδη και Μπάμπη Παυλίδη να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα μιας και δεν ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει για το ματς της πρεμιέρας.
Εκτός αποστολής θα είναι και ο νεαρός Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος «κουβαλάει» ποινή δύο αγωνιστικών από την περσινή περίοδο, όπως και οι Σιρίλ Καλί, Τζόναθαν Λόπεζ που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Σάσα Καϊκούτ, ο οποίος μπορεί να προπονείται ήδη με τη "Βασίλισσα" αλλά η απόκτησή του θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μόλις ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα.
Το απόγευμα του Σαββάτου (22/08) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «κυανέρυθρων» και στην συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



