- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 970 φορές
Με τρεις απουσίες η «Βασίλισσα» στην Λιβαδειά
Με τρεις απουσίες θα ταξιδέψει η «Βασίλισσα του βορρά» για την Λιβαδειά, όπου την Κυριακή (08/11, 17:15) αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το πρωί της Παρασκευής (06/11) με προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό στάδιο, όπου ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε και πάλι τον Τζαμέλ Αμπντούν να μην ακολουθεί το πρόγραμμα μιας και δεν ξεπέρασε τους πόνους στο δάχτυλο του ποδιού του.
Έτσι, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Λεβαδειακό, στο οποίο δεν θα δώσουν ακόμη το παρών ο τραυματίας Νάστος και ο τιμωρημένος Ιμπραϊμ.
Το Σάββατο (07/11) θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση, ακολούθως η ομάδα θα γευματίσει και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας όπου και θα διανυκτερεύσει.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



