- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 981 φορές
Α1: Νίκησαν Νάουσα και Ειρηνούπολη, σπουδαίο διπλό για ΑΕΑ
Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους οι τρεις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η Νάουσα επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 της ουραγού Χαρίεσσας και παρέμεινε μόνη πρώτη, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε η ΑΕ Αλεξάνδρειας στα Τρίκαλα νικώντας με 4-2 τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.
Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε στο γήπεδό της και η Ειρηνούπολη που κέρδισε με 2-0 τον Αχιλλέα Νάουσας, ενώ η Επισκοπή δεν κατάφερε να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-0 από το Διαβατό.
Σημαντική νίκη πέτυχε το Ροδοχώρι που πέρασε με 2-1 από την δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ ισόπαλα τελείωσαν τα ματς της Μελίκης με τον Άραχο (3-3) και του Κοπανού με το Μακροχώρι (2-2).
Α1 ΕΠΣΗ - 8η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μελίκη – Άραχος: 3-3
Τρίκαλα – Αλεξάνδρεια: 2-4
Κοπανός – Μακροχώρι: 2-2
Ειρηνούπολη – Αχιλλέας Ν.: 2-0
Νάουσα – Χαρίεσσα: 3-0
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Ροδοχώρι: 1-2
Επισκοπή – Διαβατός: 0-2
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 09/11
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια – Εορδαϊκός 2-1: Οι πανηγυρισμοί στο φινάλε και η αποθέωση από τον κόσμο (video) -
Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου - Ασταμάτητη η Βέροια, "όρθια" στη Φλώρινα η Νάουσα -
«Νίκησε» η πυκνή ομίχλη στη Ραχιά – Οριστική διακοπή στο 0-0 ανάμεσα σε Εθνικό και Λευκάδια -
Επιβλητικός ο ΓΑΣ Κοπανού απέναντι στην ΑΕΠ Βέροιας (4-0)



