- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 631 φορές
Με Μιλιάζες αλλά χωρίς δύο ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ
Οι πιθανότητες ήταν εξ αρχής υπέρ του και ο Μιλιάζες κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Λεβαδειακού για το ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ.
Αναμφίβολα αυτή είναι μία ευχάριστη είδηση για τον Άκη Μάντζιο που ποντάρει πολλά στον Πορτογάλο λόγω και των ανεβασμάτων του.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Λεβαδειακού ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα με τους τραυματίες Μπελγκαζουανί και Γιάχιτς να παραμένουν εκτός.
Έτσι μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (7/11) έγινε γνωστή η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (8/11) κόντρα στους Ημαθιώτες: Τσιντώτας, Βερέμκο, Τριποτσέρηςς, Μανωλάς, Μάγκας, Στάθης, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Μαχαίρας, Μίνγκας, Ρομέου, Νικολάου, Nαβάρο, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Γιακουμάκης και Θέος.
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



