- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 970 φορές
Περιμένουν τη ΒΕΡΟΙΑ στην Γκάνα!
Η Ασάντε Κοτόκο από την Γκάνα στις 3 Ιανουαρίου συμπληρώνει 80 χρόνια από την ίδρυση της και για να το γιορτάσει προσπαθεί να κλείσει φιλικό με ευρωπαϊκό σύλλογο.
Ο εκτελεστικός διευθυντής του αφρικανικού συλλόγου, Έρικ Οπόνγκ Γεμπόα υποστηρίζει πως η ΒΕΡΟΙΑ θα ταξιδέψει παραμονές του αγώνα με πτήση της Turkish Airlines δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για την ακριβή ώρα άφιξης! Μάλιστα τονίζει πως το ματς θα διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου στο Μπάμπα Γιάρα Σπορτς Στέιντιουμ!
«Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί. Η ΒΕΡΟΙΑ έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της στις 19 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου δεν έχει άλλες υποχρεώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γεμπόα.
Ο Γκανέζος παράγοντας προφανώς αγνοεί πως στις 2 Ιανουαρίου η «Βασίλισσα» φιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου οι παραπάνω δηλώσεις ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας!
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



