- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1346 φορές
Γκονσάλβες: «Μας δυσκόλεψε ο Παναθηναϊκός»
Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της «Βασίλισσας» Ίσμαελ Γκονσάλβες, μετά τη λήξη του αγώνα έκανε τις εξής δηλώσεις στην κάμερα της Νόβα.
«Έχω λίγες μέρες που δουλεύω με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ. Αντιμετωπίσαμε σήμερα μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή, ισοφαρίσαμε στην συνέχεια αλλά εκεί που προσπαθούσαμε να ελέγξουμε το ματς, δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν επικίνδυνος στην κόντρα και μας δυσκόλεψε πολύ.
Μπορούμε να καταφέρουμε την παραμονή, γιατί η ομάδα δουλεύει καλά, δουλεύει πολύ σκληρά κάθε μέρα. Πιστεύω ότι είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής στην πρώτη κατηγορία».
Σχετικά Άρθρα
-
Β’ Εθνική Γυναικών: Τριάδα από τη Θράκη στο Βασίλισσα Θράκης - Βέροια – Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής -
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής – Ποιοι «σφυρίζουν» Βέροια και Νάουσα -
Πιάνει άμεσα δουλειά στον ΦΑΣ Νάουσα ο Δημήτρης Βοτάρης (vid) -
ΦΑΣ Νάουσα: Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία με Συριτούδη – Η ανακοίνωση του διαζυγίου



