- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1069 φορές
ΕΠΣΗ: Έγινε γνωστή η ημερομηνία των εκλογών
Δείτε ποια είναι η ημερομηνία των εκλογών για την νέα διοίκηση στην ΕΠΣΗ.
Γρηγορότερα από ότι αναμενόταν θα γίνουν τελικά οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΠΣΗ. Η ημερομηνία η οποία αποφασίστηκε στην Δευτεριάτικη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ είναι η μεθεπόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο ξενοδοχείο Βεριόπολις.
Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει εκφράσει ανοιχτά να διεκδικήσει την προεδρία είναι ο Βασίλης Φωτιάδης όπως σας είχε αποκλειστικά ενημερώσει το kerkidasport.gr εδώ και περίπου 5 μήνες.
Από την πλευρά του νυν Δ.Σ. σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν είναι κανένα μέλος του διατεθειμένο να θέσει υποψηφιότητα, ενώ είναι άγνωστες οι διαθέσεις του γνωστού Ημαθιώτη δικηγόρου Στέργιου ΣΟυροβίκη, τον οποίο προόριζε ο απερχόμενος και επίτιμος πρόεσρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος Καραμελίδης, ως διάδοχό του.
Όπως είναι φυσικό η απόφαση που πάρθηκε στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, αναβάλονται όλα το πρωταθλήματα που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου.
Σχετικά Άρθρα
-
Θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο: Υπέκυψε στα τραύματά του ο Χεσούς Ντε Μιγκέλ της Τενερίφης -
Πρώτο "ταμείο" στη Γ’ Εθνική: Ποιες ομάδες εντυπωσιάζουν και ποιες προβληματίζουν – Το πανόραμα των 10 ομίλων -
Θλίψη: Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Στέλιος Κανδύλας - Είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βέροια -
Super League: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία



