- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1176 φορές
«Δεν υπήρξε θέμα ελέγχου στις ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος»
Στη διάψευση δημοσιευμάτων για το θέμα των ισολογισμών των ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος προχώρησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Με ανακοίνωσή της η ΕΕΑ ξεκαθάρισε πως στη συνεδρίαση της Πέμπτης δεν συζητήθηκε το θέμα αυτό, ενώ ο ισολογισμός δεν απαιτείται για το πιστοποιητικό συμμετοχής των ΠΑΕ, αλλά ο προϋπολογισμός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διευκρινίζει ότι, η σημερινή συνεδρίασή της, 27 Μαρτίου 2014, ήταν τακτική και όχι έκτακτη και διαψεύδει ότι υπήρξε ποτέ θέμα ελέγχου στις ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος.
Η Επιτροπή δύναται να πραγματοποιεί διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο σε οποιαδήποτε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. ζητώντας οποιοδήποτε έγγραφο, αλλά στα προαπαιτούμενα για το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α που εκδίδει πριν την έναρξη του εκάστοτε πρωταθλήματος είναι ο προϋπολογισμός και όχι ο ισολογισμός.
Σχετικά Άρθρα
-
Από τους Τηλέμαχους στην ΑΕ Αλεξάνδρειας ο 16χρονος Δημήτρη Αραϊτζόγλου -
Αποκλειστικό: Κοντά στον ταλαντούχο Τάσο Λούπα η Βέροια! -
Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας -
Η άγνωστη ιστορία του Δημήτρη Κοτταρίδη: Πώς ο πρώην πορτιέρο της Βέροιας άφησε την επίθεση για τα γκολπόστ!



