- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1057 φορές
Υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος οι περισσότερες ομάδες
Συντριπτικά υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος η ψηφοφορία στη Σούπερ Λίγκα. Κάθετα αντίθετος ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, που είπε ότι δεν πρέπει να σκέφτονται καν να παίξουν ξανά.
Συγκεκριμένα, οι ΑΕΛ, Αστέρας, Άρης, Ατρόμητος, Βόλος, Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΟΦΗ τάχθηκαν υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αντιδράει έντονα και όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη να ζητάει οριστική διακοπή.
«Οι αρχές απαγορεύουν τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών. Είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αν κολλήσει έστω ένας διαγωνιζόμενος, τι θα γινει;
Εκπλήσσομαι με την ομοθυμία της επανέναρξης. Είμαι αντίθετος», είπε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Δάρα του Πανιωνίου και τον Φώτη Κωστούλα του Παναιτωλικού να συμφωνούν μαζί του.
Πηγή: to10.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Ανακοινώνει δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ η "Βασίλισσα"! -
Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και οι ομάδες που προκρίθηκαν -
Βέροια - Πανεδεσσαϊκός 2-1: Τι δήλωσαν Αργυρίου και Δουλκεριδης μετά το τέλος του αγώνα -
Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Ολοκλήρωσε την ηχηρή μεταγραφή με τον Νιγηριανό Τζούλιους!



