- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1103 φορές
Πρώτη απώλεια βαθμών για την Αναγέννηση Κολινδρού
Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας είχε η Αναγέννηση Κολινδρού.
Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με τον Άρη Κοκκινοπλιτών, όμως θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη αν ήταν πιο τυχερή και ικανή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε στο ματς και είχε και δοκάρι (35' Γ. Κίτσας).
Οι Κολινδρινοί προηγήθηκαν 0-1 στο 77′ με αυτογκόλ του Παππά, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85′ με κεφαλιά του Μπαλαούρα. Τα "τσακάλια" έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το τρίποντο στις καθυστερήσεις όταν ο Γ. Κίτσας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Καρασκόρδας απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-1.
Σε 2 αγώνες η Αναγέννηση βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 4 πόντους, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΓΑΣ Σβορώνου.
Σχετικά Άρθρα
-
ΑΕ Αλεξάνδρειας: Διοικητικές ανακατατάξεις, παραίτηση προέδρου και κάλεσμα στον κόσμο! -
Εθνική Ομάδα: Με Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία και στο Nations League -
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στις 11 Μαρτίου οι μάχες της ημιτελικής φάσης -
Α' ΕΠΣΗ: Ασταμάτητος ο Βασίλης Φασίδης - Συνεχίζει τον καλπασμό στην κορυφή των σκόρερ







