ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προκρίθηκε η Χιλή, αποχαιρέτησε η Ισπανία!

Τη νίκη με σκορ 2-0, που συνδυάστηκε με πρόκριση, πανηγύρισαν οι Χιλιανοί το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Ισπανία κι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα!

Οι «ρόχα» καθάρισαν από το πρώτο κιόλας μέρος το ματς και πλέον θα παίξουν την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική με την Ολλανδία.

Από την άλλη οι απερχόμενοι πρωταθλητές κόσμου, όπως στο ματς με την Ολλανδία, έτσι και σήμερα έδειξαν ανήμποροι να αντιδράσουν, δεν είχαν φαντασία και αποχαιρέτησαν πρόωρα την διοργάνωση!!

Οι Χιλιανοί άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Εντουάρντο Βάργκας στο 20', έπειτα από την ασίστ του εκ των κορυφάιων του ματς Αλέξις Σάντσες. Μετά 43' οι Χιλιανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αράνγκις «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Οι «φούριας ρόχας» είχαν την κατοχή, προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα.

Η καλύτερή τους ευκαιρία καταγράφηκε στο 54', όπου ο Μπούσκετς σε κενή εστία κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και η ομάδα της Λατινικής Αμερικής πανηγύρισε την πρόκριση στους 16.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αθπιλικουέτα, Τσάβι Μαρτίνες, Ράμος, Αλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάμπι Αλόνσο (46' Κόκε), Πέδρο (76' Καθόρλα), Ντιέγκο Κόστα (64' Τόρες), Σίλβα.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Μέδελ, Χάρα, Σίλβα, Ισλα, Αράνγκις (64' Γκουτιέρες), Βιδάλ (88' Καρμόνα), Ντίας, Μένα, Σάντσες, Βάργκας (85' Βαλδίβια).