
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1397 φορές
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Μόλις μία ομάδα ανεβαίνει απευθείας από την Super League 2!
Την απόφαση να ανεβαίνει μια ομάδα της Super League 2 στην Super League 1 πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Το χατήρι της Super League 1 έκανε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Με ψήφους 11-5 πέρασε η προκήρυξη της SL1 για έναν απευθείας υποβιβασμό και μπαράζ.
Αυτό σημαίνει πως από την Super League 2 θα προβιβαστεί μια ΠΑΕ απευθείας, πράγμα οξύμωρο από την στιγμή που το πρωτάθλημα θα γίνει σε 2 ομίλους!
Για την συγκεκριμένη απόφαση υπήρξε μάλιστα αντίδραση από τη διοργανώτρια, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να εξηγεί στην Επιτροπή -σε έντονο ύφος- πως αυτό δεν έπρεπε να περάσει. Όπως γράψαμε και παραπάνω: είναι αδιανόητο να μην ανεβαίνουν απευθείας δύο ομάδες και οι λόγοι είναι αυτονόητοι!
Ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα ανέβει απευθείας αλλά και το πως θα διεκδικήσει το μπαράζ ανόδου η δεύτερη, θα ξεκαθαριστεί την Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση της Super League 2.
Από εκεί και πέρα, για τα Χανιά που δεν αδειοδοτήθηκαν η ΕΠΟ ζήτησε να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης για τα δελτία των παικτών που ανανέωσαν μετά τις 30/6 και πλέον είναι ελεύθεροι.
Σε ό,τι αφορά τις αδειοδοτήσεις και περιπτώσεις όπως του Αιγάλεω που κόπηκε από την αρμόδια επιτροπή δίχως χρέη, επικρατεί αναμονή. Όλα δείχνουν όμως ότι η υπόθεση θα πάει στην UEFA και αναμένονται εξελίξεις.
Mikriliga.com
Σχετικά Άρθρα
-
Μακροχώρι: Επιστροφή Φωτόπουλου και προετοιμασία με πίστη για την πρώτη νίκη!
-
Στο πλευρό του άτυχου Γιώργου Βασιλειάδη η οικογένεια του ΦΑΣ Νάουσα
-
Συγκινημένος ο Δημήτρης Πρίντζιος - Σήμερα είναι μια σημαδιακή μέρα για μένα!
-
Βέροια: Έπιασε... δουλειά ο Δημήτρης Πρίντζιος - Τι είπε στους παίκτες (φωτο - βίντεο)