- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1100 φορές
SL2: Οριστικό τέλος από FIFA σε κάθε ελπίδα για Καβάλα και Ζάκυνθο - "Κλείδωσαν" οι 32 ομάδες
Ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα σε Καβάλα και Ζάκυνθο για την παρουσία τους στη Σούπερ Λίγκα 2 έβαλε οριστικά η ΦΙΦΑ .
Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα (μέσω ΕΠΟ) για να υπάρξει κατ’ εξαίρεση η δυνατότητα μεταγραφών. Έτσι οι δύο ομάδες, που δεν διαθέτουν ούτε κατ’ ελάχιστο εννέα επαγγελματικά δελτία, δεν πληρούν τα αγωνιστικά κριτήρια συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της SL2 και μοιραία μένουν εκτός.
Αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζεται από οποιαδήποτε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, που όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ιονίου τους δικαίωσε. Κοινώς ανεξάρτητα από την ΕΕΑ και το δικαστήριο η Ζάκυνθος δεν θα είναι στη Σούπερ Λίγκα 2, όπως και η Καβάλα, ενώ τα ίδια ισχύουν τόσο για τη Δόξα Δράμας, όσο και τον Ασπρόπυργο, όπως είναι ήδη γνωστό.
Και οι τέσσερις αυτές ομάδες αν θέλουν και προλάβουν, θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, κάτι που έχει πράξει ήδη η Δόξα Δράμας.
Με όλα αυτά βέβαια, κλείδωσε οριστικά και αμετάκλητα ότι η Σούπερ Λίγκα 2 θα διεξαχθεί με 32 ομάδες (σε δύο ομίλους), όσες δηλαδή μπήκαν στην κλήρωση.
Πηγή: a-sports.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics) -
Α’ ΕΠΣΗ: Ο πίνακας των σκόρερ μετά την 4η αγωνιστική – Στην κορυφή ο Τασιώνας, ακολουθούν οι "κανονιέρηδες" του Λουτρού -
VIDEO: Το «χρυσό» γκολ του Ιωάννου που χάρισε στη Βέροια το «διπλό» στη Φλώρινα -
Β’ ΕΠΣΗ: Ο Άχθος Αρούρης πήρε το ντέρμπι στο Κλειδί – Δείτε φωτορεπορτάζ



