ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δικαίωση Πανθρακικού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Πειραιώς!

Μεγάλη δικαίωση για τον Πανθρακικό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην προσφυγη που είχε κάνει η ομάδα της Κομοτηνής για την πρωτόδικη απόφαση του διακοπέντος αγωνα με τον Εθνικο Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, οι άνθρωποι του Πανθρακικού ενημερωθηκαν απο τους δικηγορους τους ότι βγηκε η απόφαση από το δευτεροβάθμιο όργανο που κάνει δεκτή την έφεση του Πανθρακικού.

Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, επιστρέφεται ο ένας βαθμός που είχε αφαιρεθεί από τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και εξαλείφεται και η τιμωρία της έδρας του ΔΑΚ Κομοτηνής για τέσσερις αγωνιστικές, η μία από τις οποίες μάλιστα ήδη εκτίθηκε στο ματς με τον Νέστο την Κυριακή. Συνεπώς τέλος τα κεκλεισμένων των θυρών, επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο.

Επίσης μειώνεται και το χρηματικο πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Πανθρακικό, οι άνθρωποι του οποίου πανηγυρίζουν αυτήν την «δικαστική νίκη», που ανατρέπει σε αρκετά σημεία την πρωτοδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πηγή: thrakisports.gr