
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 20587 φορές
Επαναστατική απόφαση από τη European Super League: Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται δωρεάν
Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να κάνει δεκτή την προσφυγή της εταιρείες Α22, που εκπροσωπεί τη European Super League, κατά του μονοπωλίου των UEFA και FIFA, είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε ότι UEFA και FIFA δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εγκρίνουν εκείνες οποιαδήποτε διασυλλογική διοργάνωση. Σύμφωνα με την απόφαση, οι κανονισμοί των UEFA/FIFA είναι αντίθετοι με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο CEO της εταιρείας "A22", Μπερντ Ράιχαρτ γνωστοποίησε πως οι αγώνες της Λίγκας θα μεταδίδονται δωρεάν.
"Για τους φιλάθλους: Προτείνουμε τη δωρεάν παρακολούθηση όλων των αγώνων της European Super League, ενώ αναφορικά για τις ομάδες: Τα έσοδα κι οι δαπάνες αλληλοϋποστήριξης θα είναι εγγυημένα".
filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Πρώτο φιλικό με καλή εμφάνιση για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' (φωτο-βίντεο)
-
Θετικό ξεκίνημα στα φιλικά για το Μακροχώρι - Νίκησε 1-0 τον Άγιο Γεώργιο
-
Κύπελλο Ελλάδας: Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση, οι ομάδες που προκρίθηκαν
-
Νέα συνεργασία για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας με τον προπονητή Σπύρο Μπουρανή