ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Βεροιώτη Αντώνη Χερίδη στον Μακεδονικό

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην ομάδα του Μακεδονικού, ο Βεροιώτης επιθετικός Αντώνης Χερίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τον ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Αντώνη Χερίδη!

Ο 19χρονος (04/06/2004) επιθετικός φόρεσε τα πράσινα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2022, ενισχύοντας την νεοσύστατη ομάδα Κ19 του Μακεδονικού. Μάλιστα, από νωρίς έγινε ξεκάθαρο ότι επρόκειτο να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες της ομάδας του Δημήτρη Γκούντα αλλά και ένα από τα ταλέντα του συλλόγου με τις μεγαλύτερες προοπτικές. Τα παραπάνω αποδείχθηκαν στο γήπεδο, με τον Χερίδη να σκοράρει 15 φορές και να μοιράζει 5 ασίστ στα 12 επίσημα παιχνίδια της Κ19, σωρεύοντας τέρματα σε κάθε άλλη φιλική αναμέτρηση και ξεχωρίζοντας για την αντίληψη και την εκτελεστική του δεινότητα.

Μαζί με άλλους συμπαίκτες του (εκ των οποίων οι Γρηγοριάδης και Βλάχος έγιναν ήδη επαγγελματίες), και κατόπιν των σχετικών εισηγήσεων από την Υπεύθυνη Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, κ. Μαρία Εξαδακτύλου, και τον Συντονιστή Τμημάτων 11Χ11, κ. Δημήτρη Γκούντα, ο Βεροιώτης φορ συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας ανδρών, εκδίδοντας δελτίο ερασιτέχνη στον Μακεδονικό, ενώ από το περυσινό καλοκαίρι αποτελεί μόνιμο μέλος του ρόστερ.

Με συνεπή δουλειά και σταθερή βελτίωση υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά και των συνεργατών του, ο Αντώνης Χερίδης κερδίζει αυτόν τον χειμώνα το επαγγελματικό συμβόλαιο που του αξίζει, υπογράφοντας συνεργασία με τον Μακεδονικό έως το καλοκαίρι του 2025!

Ως αριθμό φανέλας, επέλεξε το νούμερο 95.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Αντώνη για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται να παραμείνει υγιής και να πετύχει όλα του τα όνειρα στο ποδόσφαιρο!