ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η κραυγή του θριαμβευτή Μανδά και η ιταλική ανάρτηση για τον Έλληνα ήρωα!

Ο Χρήστος Μανδάς είχε σημαντική συνεισφορά στη νίκη της Λάτσιο επί της Ρόμα που έφερε την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ιταλίας και οι λατσιάλι αποθέωσαν τον νεαρό κίπερ για το εξαιρετικό ντεμπούτο του με ένα ξεχωριστό τιτίβισμα.

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Λάτσιο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Χρήστος Μανδάς. Με τον βασικό γκολκίπερ Ιβάν Προβεντέλ να τίθεται νοκ-άουτ λόγω ίωσης ο 22χρονος πήρε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Μαουρίτσιο Σάρι, κάνοντας ντεμπούτο με τους αετούς, και την άρπαξε από τα μαλλιά.

Και αυτό γιατί υπερασπίστηκε εξαιρετικά την εστία της ομάδας του στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Coppa Italia απέναντι στην Ρόμα το βράδυ της Τετάρτης, με το φινάλε να βρίσκει τους αετούς να θριαμβεύουν με 1-0 και εκείνον να έχει στο ενεργητικό του μία σπουδαία διπλή επέμβαση στο 87', σταματώντας αρχικά τον Μπελότι και εν συνεχεία προλαβαίνοντας και διώχνοντας τη μπάλα προ του Λορέντσο Πελεγκρίνι.

"Δύναμη Λάτσιο, μεγάλη Λάτσιο, πάμε", ούρλιαξε on camera ο Μανδάς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Λάτσιο στο χορτάρι του "Ολίμπικο", με τους λατσιάλι να δημοσιεύουν το video στον λογαριασμό τους στο Twitter και να το συνοδεύουν με το εξής σχόλιο: "Μπορούμε να γίνουμε ήρωες, μόνο για μία ημέρα..."

ΠΗΓΗ