ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φόρος τιμής στον Βάνια Κορωνίδη

Το πιερικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σήμερα και αύριο θα τιμήσει τη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος Βάνια Κορωνίδη, αποτίοντας φόρο τιμής στα πρωταθλήματα Α’, Β’ και Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, αφού με απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας πριν τους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Ως γνωστόν ο Βάνιας Κορωνίδης υπήρξε επί σειρά ετών διαιτητής φθάνοντας μέχρι την Α’ εθνική κατηγορία, διοικητικό στέλεχος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδόσφαίρου Νομού Πιερίας και δημοσιογράφος στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Πιερίας για αυτήν την πρωτοβουλία της, καθώς ο εκλιπών  υπηρέτησε με περίσσιο ζήλο και ευσυνειδησία τον χώρο μας.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ προσωπικά στην αθλητικη δημοσιογραφία για πολλά χρόνια με τον Βανια Κορωνιδη, ο οποίος υπήρξε πραγματικός δάσκαλος όχι μόνο στο επάγγελμα – λειτούργημα του, αλλά και σ’ όλα τα αθλητικά δρώμενα του Νομού Πιερίας, αφήνοντας πολύτιμη παρακαταθήκη στις νεότερες γενιές.

Βάνια, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Φωτο από αρχείο Γιώργου Καρανικόλα: Ο Βάνιας Κορωνίδης στο μέσον με τους αθλητικογράφους Γρήγορη Ζιασακόπουλο (αριστερά) και Γιώργο Καρανικόλα την περίοδο 1993-94 στον αγώνα της Δ’ εθνικής κατηγορίας Απόλλωνα Λιτόχωρου – Αιγινιακού (1-1), που έγινε στο γήπεδο της Νέας Εφέσσου.

Πηγή: katerinisport.gr