ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Το θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν τεράστιο τον προηγούμενο καιρό, καθώς όπως δήλωνε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, δεν υπήρχαν γήπεδα για να φιλοξενήσουν ένα ματς σαν αυτό.

Η τελευταία λύση που έπεσε στο τραπέζι και ήταν ουσιαστικά η πιο λογική, αφορούσε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο όμως δε θα υπήρχε η παρουσία του κόσμου, λόγω της άρνησης των τοπικών αρχών, οι οποίες είχαν βάλει "στοπ" σε τέτοιες σκέψεις.

Από το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ότι το ΟΑΚΑ επαναλειτουργεί σύντομα με ασφάλεια, ώστε να φιλοξενήσει αγώνες κι εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πια νέα δεδομένα και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συμφωνά, λοιπόν, με τις πληροφορίες που προκύπτουν, ο τελικός του Κυπέλλου είναι πιθανό να γίνει στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με μαζική παρουσία κόσμου στις εξέδρες κι όχι μαθητών, όπως θα βλέπαμε στον Βόλο!

Με λίγα λόγια, αν οι δύο φιναλίστ (δεδομένα ο Παναθηναϊκός και πιθανότατα ο Άρης μετά το 0-1 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού) συμφωνήσουν, τότε ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

filathlos.gr