ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη της Εθνικής απέναντι στη Μάλτα

Με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο απ’ τους Τάσο Μπακασέτα και Χρήστο Τζόλη, η Ελλάδα νίκησε εύκολα τη Μάλτα με 2-0 σε φιλικό αγώνα

Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στο φιλικό και μόλις στο 2΄ λεπτό είχε την πρώτη τελική της στο ματς με το πλασέ του Τζόλη, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Αλ Τούμι.

Στο 6’ ο Παυλίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή απ’ τον γκολκίπερ της Μάλτας κι ο Μπακασέτας δεν αστόχησε απ’ την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-0.

Στο 14’ μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο Παυλίδης γύρισε στον Τζόλη και ο επιθετικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτέλεσε άμεσα κάνοντας το 2-0.

Η Ελλάδα συνέχισε να είναι επιθετική και στο 24’ μετά από γύρισμα του Μπακασέτα, ο Παυλίδης σούταρε με τη μία, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Στο 31’ ένα λάθος των παικτών της Εθνικής έφερε τον Τέουμα σε θέση βολής, με τον Τζολάκη να αποκρούει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 50’ με τον Μπακασέτα που πλάσαρε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ξανά ο αρχηγός της Ελλάδας από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 70’ ο Αλ Τούμι έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Λημνιού, ενώ στο 77’ η κεφαλιά του Δουβίκα από σέντρα του Κυριακόπουλου έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης (82’ Μανδάς), Σάλιακας (82’ Τσιγγάρας), Ρέτσος (73’ Ντόη), Κουλιεράκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος (61’ Κώτσιρας), Κουρμπέλης, Μασούρας (61’ Λημνιός), Τζόλης, Μπακασέτας, Παυλίδης (61’ Δουβίκας).

ΜΑΛΤΑ (Μικέλε Μαρκολίνι): Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μουσκάτ, Μποργκ (89’ Ταμπόνε), Κορμπολάν, Γκουλιαμιέρ, Ν. Μουσκάτ (89’ Βέλα), Τεούμα, Καμενζούλ, Μπονγκ (72’ Νουόκο), Ντεγκαμπριέλε (46’ Ρέιντ).

Πηγή: filathlos.gr