ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Euro 2024: Δεν τα κατάφερε η Γαλλία και βρέθηκε στην δεύτερη θέση

Η Γαλλία δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, με τον Λεβαντόφσκι να απαντάει στο πέναλντι του Εμπαπέ και μετά την νίκη της Αυστρίας βρέθηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Η Πολωνία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 6' με σουτ του Ζιελίσνκι εκτός περιοχής, που απέκρουσε ο Μενιάν.

Η Γαλλία έφτασε κοντά στο γκολ στο 11', με τον Καντέ να κάνει μια κούρσα πίσω από το κέντρο και να φτάνει στην περιοχή δίνοντας την μπάλα στον Ντεμπελέ και εκείνος σημάδεψε πάνω στο Σκορούπσκι.

Η Πολωνία έκανε την μεγαλύτερή της ευκαιρία στο 34' με την κεφαλία του Λεβαντόφσκι να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η Γάλλοι, με τον Εμπαπέ να χάνει δύο ευκαιρίες με τετ α τετ, δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα, αλλά αυτό ήρθε νωρίς στο δεύτερο μέρος, στο 56' με πέναλντι που εκτέλεσε ο Εμπαπέ.

Η Πολωνία κέρδισε πέναλντι στο 76', ο Λεβαντόφσκι εκτέλεσε, ο Μενιάν απέκρουσε, αλλά το πέναλντι ξαναεκτελέστηκε γιατί δεν πατούσε την γραμμή ο τερματοφύλακας της Γαλλίας. Ο 35χρονος επιθετικός εκτέλεσε ξανά το πέναλντι και τελικά ισοφάρισε σε 1-1 στο 78'.

Η Γαλλία δεν κατάφερε να βρει γκολ στα επόμενα λεπτά που έμεναν και τερμάτισε στην δεύτερη θέση εκεί που θα συναντήσουν την δεύτερη από τον όμιλο Ε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γαλλία (Ντεσάν): Μενιάν, Ουπαμεκανό, Κουντέ, Σαλιμπά, Ερναντέζ, Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Εμπαπέ.

Πολωνία (Πρόμπιερζ): Σκορούπσκι, Νταβίντοβιτς, Μπέντναρεκ, Κίβιορ, Ζαλέφσκι, Ζιελίνσκι, Μόντερ, Ουρμπάνσκι, Σιμάνσκι, Φρανκόφσκι, Λεβαντόφσκι.

filathlos.gr