ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Copa America: Στον τελικό η Κολομβία 1-0 την Ουρουγουάη - "Ξύλο" στο φινάλε!

Η Κολομβία είναι στον μεγάλο τελικό του Copa America! Παρ’ ότι με αριθμητικό μειονέκτημα, κέρδισε 1-0 την Ουρουγουάη και θα διεκδικήσει τον δεύτερό της τίτλο στον τελικό με αντίπαλο την Αργεντινή.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στον τελικό του Copa America στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens των ΗΠΑ θα βρίσκεται μετά την Αργεντινή και η Κολομβία η οποία επικράτησε 1-0 της Ουρουγουάης.

Επεκτείνοντας το αήττητο σερί των αγώνων της στους 28 κάνοντας νέο ρεκόρ, η Κολομβία επικράτησε 1-0 της Ουρουγουάης και προκρίθηκε στον τελικό του Copa America.

Ο μέσος Τζέφερσον Λέρμα σκόραρε για την Κολομβία στο 38ο λεπτό του αγώνα μπροστά σε περισσότερους από 70.000 οπαδούς.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Κολομβία αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντανιέλ Μουνιόθ, ωστόσο η Ουρουγουάη παρά την αριθμητική της υπεροχή δεν κατάφερε να σκοράρει παρά την πίεση που άσκησε στους Κολομβιανούς.

Το Σάββατο στο Σάρλοτ θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τον Καναδά για την τρίτη θέση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ξεπέρασε τον Μέσι

Ο Χάμες Ροντρίγκες έγινε ο πρώτος παίκτης που έδωσε έξι ασίστ σε ένα Copa America από το 2011 και ξεπέρασε τις πέντε ασίστ γκολ που είχε δώσει ο Λιονέλ Μέσι το 2021.

Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός της Κολομβίας για το Copa America (1975, 2001 και 2024), σπάζοντας μια «κατάρα» τριών αποκλεισμών στα ημιτελικά (2004, 2016 και 2021).

Παράλληλα η Κολομβία πέτυχε 12 γκολ σημειώνοντας την καλύτερη επίθεση όλων των εποχών που έχει σημειωθεί σ’ ένα Copa America.

Άγριο ξύλο ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης με Κολομβιανούς οπαδούς!

Το απόλυτο χάος κυριάρχησε στο φινάλε του ημιτελικού του Copa America ανάμεσα σε Κολομβία και Ουρουγουάη.

Ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης δέχθηκαν μπουκάλια και αντέδρασαν μπαίνοντας στην κερκίδα των οπαδών της Κολομβίας όπου έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ τους!

Ασύλληπτες εικόνες αμαύρωσαν τον ημιτελικό του Copa America ανάμεσα στην Κολομβία και την Ουρουγουάη, καθώς η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, με οπαδούς και ποδοσφαιριστές να έρχονται στα χέρια.

Οι ηττημένοι Ουρουγουανοί αποχωρούσαν από το γήπεδο μετά το τελικό 1-0 και οπαδοί της Κολομβίας πέταξαν μπουκάλια προς το μέρος τους.

Οι Ρόναλντ Αραούχο και Ντάργουιν Νούνιες ξέφυγαν και ήταν οι πρώτοι που μπήκαν μέσα στην εξέδρα των οπαδών της Κολομβίας για να απαντήσουν, ενώ στη συνέχεια τους ακολούθησαν και άλλοι Ουρουγουανοί ποδοσφαιριστές.

Η κατάσταση ξέφυγε με τις μπουνιές να πέφτουν... βροχή προς πάσα κατεύθυνση και μάλιστα για αρκετή ώρα, καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας καθυστέρησαν να παρέμβουν.