ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποχαιρέτησε την Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Χριστοφορίδης

Την Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα social media ο Ημαθιώτης προπονητής Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο οποίος αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομών της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας ως βοηθός προπονητή στα τμήματα U15-U17 & U19 της Εθνικής Ελλάδας νιώθω περήφανος που υπήρξα μέλος της! Ήταν τρία χρόνια γεμάτα ωραίες στιγμές και πλούσια σε ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος του προπονητικού team της Εθνικής μας ομάδας.

Ευχαριστώ θερμά όλο το τεχνικό επιτελείο, το προσωπικό της ΕΠΟ αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστηκαμε αυτά τα τρία χρόνια. Ευχαριστώ πολύ και όλους εκείνους που πέρα από τη συναδελφική μας σχέση με τίμησαν με τη φιλία και την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι ολόψυχα στην Εθνική μας ομάδα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός κύκλος 3 ετών κλείνει... Όπως, όμως συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο κάθε τέρμα μπορεί να είναι και μια νέα αρχή. Τιμή μου που υπήρξα μέλος της Εθνικής Ομάδας!! Εις το επανιδείν!