ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκησε τον Εορδαϊκό και πέρασε στη 2η φάση η Κρύα Βρύση (φωτο - βίντεο)

Στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πέρασε με εμφατικό τρόπο ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικρατώντας στο γήπεδο των Γαλατάδων με 3-1 του Εορδαϊκού.

Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, χαρίζοντας ανάλογο θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, με τον Πλατσιώτα στο 20′ να μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ να παραβιάζει την εστία του Μήτκα. Στο 41′ ο Τζήμας απείλησε με δεύτερο γκολ, το σουτ που έπιασε όμως αποκρούστηκε με τα πόδια από τον γκολκίπερ του Εορδαϊκού.

Φουριόζος μπήκε στην επανάληψη ο Εορδαϊκός, που μόλις στο 46′ απείλησε με ισοφάριση με την κεφαλιά του Τσαγκαλίδη εξ επαφής να μπλοκάρει ο Δομουκτσίδης. Τελικά η ισοφάριση δεν άργησε νε έρθει, με τον Χαραλαμπίδη να σκοράρει σε κενή εστία γράφοντας το 1-1στο 49′. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων κράτησαν μόλις 5 λεπτά, αφού στο 54′ ο Καράμπελας με υπέροχη ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Στο 64′ και στο 69′ οι Τζήμας και Καράμπελας αντίστοιχα, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχουν τρίτο γκολ. Πράγμα που πέτυχε στο 90+3′ ο νεαρός Τσερίκου με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής ο κ. Τζίκας, βοηθοί οι κ.κ. Γιατσίδης και Κουντουράς όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Βοτάρης): Δουμουκτσίδης, Πλατσιώτας, Χαβιαρόπουλος, Ιωσηφίδης, Αλμαλής, Ξανθόπουλος, Γαβριηλίδης (46′ Καράμπελας), Χατζηαλεξιάδης (71′ Τσερίκου), Τζανή (71′ Βασιλειάδης), Ταουσιάνης, Τζήμας.

Εορδαϊκός (Κατακαλίδης): Μήτκας, Σιδηρόπουλος, Τσεμπερλίδης (65′ Χαραλαμπίδης), Πιριτζάους, Κοντογουλίδης, Παπαδόπουλος, Καλατσάνας, Χαραλαμπίδης, Τσαγκαλίδης (65′ Μπαλίτσας), Πούλιος (76′ Σαββάκης), Σεκουλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...