ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη σκιά του χαμού του Μπάλντοκ η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ

Ένα από τα πιο ιστορικά και δύσκολα παιχνίδια της δίνει απόψε (21:45,  Novasports Prime, ALPHA) η Εθνική ομάδα, καθώς αντιμετωπίζει την Αγγλία στο επιβλητικό Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο ενθουσιασμός και η χαρά των διεθνών γι’ αυτόν τον αγώνα όμως, μετατράπηκε σε σοκ και θρήνο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ έμεινε εκτός κλήσεων λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, αν και αγωνίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι των «αιωνίων». Ο θάνατός του συγκλόνισε τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πλέον το δύσκολο έργο να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η γαλανόλευκη, που θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια, θα παλέψει για τη νίκη απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Ο Γιοβάνοβιτς έχει καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Ιωαννίδη. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα «τρία λιοντάρια», καθώς ο Χάρι Κέιν αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό και δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τζακ Γκρίλις.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αγγλία: Πίκφορντ, Λιούις, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στόουνς, Γκέι, Μπέλινγκχαμ, Ράις, Γκόρντον, Σακά, Πάλμερ, Γουότκινς

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Μπακασέτας, Μασούρας, Τζόλης, Παυλίδης

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της League B:

Ελλάδα 6 (5-0)

Αγγλία 6 (4-0)

Ιρλανδία 0 (0-4)

Φινλανδία 0 (0-5)

ΠΗΓΗ