Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΣ Κιλκίς: Πότε εκδικάζεται η έφεση της ΑΕ Πολυκάστρου

ΕΠΣ Κιλκίς: Πότε εκδικάζεται η έφεση της ΑΕ Πολυκάστρου

Την Τετάρτη στις 16.00 θα εκδικαστεί η έφεση της ΑΕ Πολυκάστρου για το παιχνίδι της με τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Αν την κερδίσει θα παίξει τα λεπτά των καθυστερήσεων και ενώ νικούσε με 3-2. Αν δεν ανατραπεί το αποτέλεσμα θα είναι πρωταθλήτρια.

Αν η ΑΕ Πολυκάστρου χάσει την έφεση, τότε θα γίνει δεύτερο παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο (στο Κιλκίς).

Αναμένεται η απόφαση να βγει μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ώστε είτε για δύο λεπτά είτε για ολόκληρο 90λεπτο να παίξουν οι δύο ομάδες την Τετάρτη μετά το Πάσχα.

metrosport.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS