- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 924 φορές
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας για την ενημέρωση των μελών της και την ψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού του Δ.Σ.
Η Γενική Συνέλευση έγινε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ημαθίας και τα μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα γραφεία του που βρίσκονται μέσα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.
Αφού υπήρξε απαρτία ψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός και στην συνέχεια υπήρξε ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τα τις αλλαγές που θα έρθουν την νέα χρονιά.
Υπήρξε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο καθώς και ερωτήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις ταυτοτήτων.
Ακολούθησε μπουφές και χαλαρή συζήτηση και όλα τα μέλη του Συνδέσμου είπαν καλό καλοκαίρι και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Σχετικά Άρθρα
-
Στην Ολλανδία για δοκιμαστικά της PSV EINDHOVEN ο Θανάσης Τσαρτσαρής των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας -
Σε γνώριμα λημέρια ο Χαραλαμπίδης – Τα θερμά λόγια για τη Βέροια και το σχόλιο για Αχλιώπα! -
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το φιλικό Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-4 -
Τι δήλωσαν Αργυρίου και Χαραλαμπίδης μετά το τέλος του φιλικού Βέροιας - Αν. Καρδίτσας



